Winactie Italiaans kookboek
Doordat ik in mijn jeugd elke zomervakantie opnieuw naar Italië ging, wilde ik daarna meer van de wereld zien. Werken in de reisbranche maakt de wereld extra toegankelijk en zo kwam het dat ik de laatste jaren nog maar weinig in Italië kwam. Tot vorige week. En wat bleek ik het gemist te hebben! De geuren, de klanken, de mensen, de gebouwen, de natuur en uiteraard de gerechten. De heerlijke Italiaanse keuken, daar keek ik al weken naar uit. Nu ik er weer was kon ik niet wachten om een van de gezellige terrasjes te betreden voor het nuttigen van zo’n heerlijke maaltijd. Dat deed ik dan ook.
Verse pasta
Het werd ravioli, dat wist ik ook al weken van tevoren. Ravioli gevuld met krab en gelukkig zonder die door mij verguisde roomsaus die hier zo vaak bij ravioli geserveerd wordt. Gewoon een beetje goede olijfolie met wat gegrilde groenten erover, ik vind dat een genot. En overal waar ik kwam trof ik deze heerlijkheden op de menukaart aan, verse pasta’s met mooie lichte sausjes die complementair zijn aan de pasta. Het was een verademing dat ravioli niet standaard aan volle roomsaus gekoppeld werd, zoals dat in Nederland soms lijkt te zijn. Hierdoor had ik keus genoeg en genoot ik volop.
Favoriet recept
Ravioli met een lichte vulling van vis, schaaldieren of groenten met een basissausje erover gemaakt van de beste verse ingrediënten, dat is mijn favoriet. En met name van verse pasta heb je niet veel nodig waardoor het gewoon in een slanke lifestyle past. Liever minder pasta van topkwaliteit dan een vol bord van een matige kwaliteit. Zo heeft iedereen een voorkeur voor een soort pasta en pastasaus. Hier in huis hebben we allemaal een andere voorkeur en dat maakt me nieuwsgierig naar jouw favoriete pasta recept. Welk type pasta is jouw favoriet en met welke saus?
Win!
Doe mee en win 1 van de 3 mini kookboeken vol Italiaanse culinaire recepten die ik hiervoor beschikbaar stel. Mail jouw ultieme pasta recept uiterlijk 19 juni 2017 naar info@laurabellai.nl en wie weet kun jij straks een heerlijk nieuw recept uitproberen. Vergeet niet te vermelden waarom dit jouw favoriete recept is, want ook daar ben ik benieuwd naar.
Buon appetito!
Laura Bellai
Laura is ondernemer, moeder en echtgenote. Momenteel woont, werkt en leeft ze met haar gezin onder de rook van Rotterdam, in de Hoeksche Waard. Na haar carrière als secretaresse, besloot ze te gaan ondernemen. De afgelopen vijftien jaar stond ze aan het roer van zakenreisbureau UNIGLOBE Merk Travel en ontdekte veel raakvlakken met het secretaressevak. Ondertussen heet het bureau UNIGLOBE Special Travel en houdt Laura zich voornamelijk bezig met relatiebeheer. Daarnaast schreef ze het managementboek ‘Rokkie, is de succesvolle zakenvrouw Rocky in een Rokkie?’ waarin Laura op luchtige wijze haar persoonlijke ervaringen met die van collega zakenvrouwen bundelt. Laura is ervaringsdeskundige op het gebied van het succesvol combineren van de rollen die de eigentijdse vrouw kan en mag combineren.
- Instagram: https://www.instagram.com/laurabellai/
- e-mail: info@laurabellai.nl
Volg ons